Club Bokal?

Bands laten schitteren

Het organiseren van optredens zit Puntvis vzw in de genen. Al sinds de beginjaren van 2000 was het festival Puntpop een begrip in Wuustwezel en ver daarbuiten. Doorheen de jaren hebben we via Puntpop goede contacten opgebouwd bij verschillende boekingskantoren. Hierdoor krijgen we soms interessante voorstellen om grotere bands in kleinere settings te laten optreden, af en toe in de  vorm van een try out.

Ons eerste optreden buiten het festival dateert van 12 februari 2011 toen CPEX een onvergetelijke show speelde in de Godelievezaal in Wuustwezel. Dat smaakte zeker naar meer. In het begin boekten we eerder occasioneel zaaloptredens. Sinds 2013 zijn we dit verder gaan uitbouwen en sinds 2015 doen we dit onder de naam Club Bokal

Onze uitvalsbasis is Kalmthout, maar we hebben geen eigen concertzaal. Dat geeft ons de mogelijkheid per optreden te bekijken waar de band het best tot zijn recht komt. Concertzaal Mimuze blijkt wel vaak de gedroomde locatie voor zowel ons als de band. Ook in de Ruiterhal in Brasschaat en het OK*A in Kalmthout hebben we al heel wat optredens georganiseerd.

We werken altijd in nauw overleg met de cultuurdiensten van de gemeentes waar we neerstrijken.